View My Stats

martes, 6 de octubre de 2009

Agressió

Un veí i membre de la plataforma ens ha enviat el següent testimoni:

"El passat dilluns 28 de setembre, la Josefa, membre de la nostra Plataforma, va ser brutalment agredida al replà del seu domicili del Carrer St. Ramon.
L'agressió la va realitzar una prostituta que es trobava al vestíbul de l'escala, donat que a la finca hi ha un prostíbul il·legal. Del resultat de la pallissa la Josefa va haver de ser atessa a un centre sanitari.
FORA ELS PROSTÍBULS DEL RAVAL
PROU VIOLÈNCIA AL BARRI
VOLEM UN BARRI DIGNE"

Molts de nosaltres ja teníem coneixement d'aquests fets, i malhauradament, d'històries d'agressions i violència quei més qui menys en pot explicar alguna.

2 comentarios:

  1. Jo no tinc tan clar el tema dels prostíbuls...si fossin locals adequats, que complissin una normativa adient, amb entrades totalment independents de les dels veïns, controlats, etc. no seria millor que la prostitució al carrer a als pisos il·legals? Per suposat que el desitjable seria que no hi hagués prostitució...

    ResponderEliminar
  2. És que la prostitució al carrer, després va als prostíbuls com el que hi ha a l'escala d'aquesta pobra veïna. Què hi guanyem donant un permís a aquests malparits perquè a sobre es creguin encara amb més dret d'imposar la seva llei de forma violenta? Que sigui més difícil desfer-nos d'ells?

    Jo tinc clar que als pisos que hi ha en carrers amb prostitució al carrer, tot lo que siguin prostíbuls, meublés, etc ha d'anar fora. Si en algun barri aconsegueixen ser prou discrets, respectar les lleis i ordenances i guanyar-se el respecte dels veïns, llavors que facin el que vulguin.

    Si volen ser una professió com les altres, que demostrin que poden ser gent civilitzada.

    No hem de tolerar agressions com aquesta. Què s'han cregut??? No és la primera ni, per desgràcia serà l'última. El barri està en mans de criminals. On estan les associacions pijoprogres quan els ciutadans honrats són víctimes de la violència amb que conviuen?

    Prostitutes, proxenetes i puteros = CULPABLES
    ONGs de suport a la prostitució = CÒMPLICES
    Ajuntament = INCOMPETENTS

    ResponderEliminar