View My Stats

martes, 24 de noviembre de 2009

Ens volen intimidar?

Aquest cas necessita d’atenció urgent.

Les preguntes sorgeixen de forma casi automàtica:

Per quina raó algú es pot sentir impulsat a reaccionar amb violència davant d’un lema tan prudent?
Qui s’ha pogut sentir tan ofès com per agafar una pedra i llençar-la contra una finestra?
No sap expressar el seu desacord d’una altra manera?
Hem d’estar preparats per si aquesta situació es repeteix?
Què hi podem fer?

De moment, la Plataforma Raval per Viure, impulsora de la protesta de les pancartes amb el lema VOLEM UN BARRI DIGNE no pot oferir respostes per a aquestes preguntes. De moment, l’única cosa que la Plataforma pot fer és fer arribar als veïns que han estat objecte d’aquests atacs unes paraules de comprensió i suport envers la seva decisió de retirar les pancartes dels seus balcons.

La vostra causa és també la nostra i des d’aquesta plataforma lluitarem amb tots els mitjans al nostre abast perquè la vostra veu no resti silenciada molt de temps. Successos com aquest ens fan veure que la nostra lluita per un barri digne segueix sent molt necessària.

2 comentarios:

  1. Hasta ahora los únicos molestos con la Plataforma era los representantes del Ayuntamiento, y sus hiper-capitalizadas Asociaciones afines (palmeros subvencionados, claques de Audiencias Publicas)......,

    ResponderEliminar
  2. Creo que lo que habría que hacer es juntarnos centenares de vecinos delante de la casa de la víctima para expresar nuestra solidaridad. Y de paso ver si aparecen los energúmenos que lanzaron la piedra y son tan valientes cuando están en inferioridad de fuerza.

    ResponderEliminar