View My Stats

domingo, 20 de diciembre de 2009

El malestar creix al districte de Ciutat Vella

Com podeu apreciar , ja no tan sols és el Raval, sinó que dins del Districte de Ciutat Vella, els veïns del Gòtic(foto 2), ja siguin els que lluiten contra el tràfic de drogues i llauners del carrer Avinyó, com els de la plaça Vila de Madrid(foto 1), comencen a estar farts de la gestió de l’alcalde Jordi Hereu i la regidora del districte Itzíar Gonzàlez a la que li demanen diàleg.

3 comentarios:

  1. Potser ha arribat el moment de demanar dimission.

    ResponderEliminar
  2. A mi, doncs, em dona la impressió que comencen a moure´s algunes coses prou importants com per poder donar-li un vot de confiança a aquesta dona.

    ResponderEliminar
  3. ¿Un voto de confianza a la regidora? ¿A mitad de legislatura? ¿Qué cosas "se mueven", si se puede saber? Haciendo un poco de historia, Katy Carreras fue nefasta, Carles Martí -a pesar de sus bellas palabras- no hizo nada y dejo pudrirse la situación, actualmente Itziar González está desbordada y simplemente es impotente para lidiar con los problemas que tenemos. Ellos nos han traido a la situación actual, y dudo de que Itziar tenga ningún plan coherente para sacarnos de este pozo.

    ResponderEliminar