View My Stats

domingo, 20 de diciembre de 2009

L'Ajuntament t'escolta?





Encara que sembli una broma de mal gust no ho és. Aquest fet ha succeït aquesta setmana. L’ordre dels esdeveniments és el següent:
Dilluns 13/12/09: apareix la pintada a la porta del nostre aparcament on, entre 26 grafitis més es pot llegir: “HEREU PARÀSIT”(foto 1)
Dimarts 14/12/09: s’envia queixa a la web “L’ajuntament t’escolta” especificant que, segons la nostra informació, encara que es tracti d’una porta privada, si la pintada és ofensiva, l’han d’esborrar. També insistim en que el protocol d’actuació de BCN Neta ha de ser repintar-la tota amb un color similar a l’original i NO EXTREURE QUIRÚRGICAMENT TAN SOLS EL QUE ELS INTERESSI, i de ser així, actuarem contra aquesta mala praxi donat que els productes que empren poden deteriorar encara més la porta.
Dimecres 15/12/09 amb un excel•lent treball de precisió extreuen amb una habilitat sorprenent tan sols la pintada que ofèn a l’alcalde Hereu deixant la resta. (Com podeu apreciar a la foto 2).
CONCLUSIONS:
-Si la pintada fos ofensiva per algun veí, i no per a l’Alcalde, també l’haguessin esborrat? Què consideren ofensa i què no?
-Per aconseguir esborrar la resta de graffittis, la pintada ofensiva hauria d’haver sigut tan gran com la superfície total la porta?
-I finalment la resposta al titular d'aquest article la donen els veïns de la plaça Vila de Madrid farts de que no se'ls escolti(foto 3)

4 comentarios:

  1. FEU LA PINTADA TAN GRAN COM LA PORTA, AIXÍ NETEGERAN.

    ResponderEliminar
  2. Potser algú s'està enriquint il·lícitament amb la neteja(o no) de les pintades...

    ResponderEliminar
  3. Jua, Jua, Jua, Jua, Jua... Quan vaig verure la pintada vaig fer la foto perque ja m'imaginava com funcionaria el nou servei de Bcn Neta de anti-pintades. Qui hem deixa un spray? Que netejarem les pintades!!

    ResponderEliminar