View My Stats

viernes, 29 de octubre de 2010

Classe política?Casta política o com enriquir-se a costa dels ciutadant

Com és titula la pel·lícula?"Micció impossible"
http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20101029/54062363323/miccion-imposible.html
Se'ns pixen a la cara
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/322957-sens-pixen-a-la-cara.html
Corrupció a Ciutat Vella
http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20101029/54061113616/el-principal-implicado-en-el-caso-ciutat-vella-ingreso-100.000-euros-en-dos-meses.html
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/20101029/funcionari-del-cas-ciutat-vella-obtenir-ingressos-estranys/564141.shtml
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/20101028/funcionari-implicat-cas-ciutat-vella-vivia-per-sobre-les-seves-possibilitats/562597.shtml
Ara volen millorar
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/322966-lajuntament-vol-treure-turistes-de-ciutat-vella.html
Una flor no fa estiu
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/districtes-de-bcn/20101027/vides-enfilades/559240.shtml

5 comentarios:

  1. L' Albert Gimeno diu " al final la gente se va a cansar y se va a tomar la justicia por su mano". Això ja ha començat. Des del balcó de casa meva, ja he vist un intent i una consumació d' agresió cap als "tironeros" que tenim permanetment instal·lats davant. Aquest estiu, un nombrós grup de persones va enxampar i apallissar a un menor quan corria per la Riera Baixa amb el que acabava de robar a la cantonada d' Hospital. Una altra nit de primavera, després que robessin a un veí la cadena que potava al coll,aquest va tornar a sortir de casa seva amb reforços i armat amb uua barra de ferro i un pal. Va patrullar durant hores per trobar als que l' havien robat (era una colla de catorze, al menys) però aquests havien desaparegut, avisats, suposo, pels que s' estaven al bar Lixus, ja que sovint interactuen i, a més, el veí perjudicat havia estat parlant amb algú del bar.

    ResponderEliminar
  2. Si les irregularitats econòmiques als comptes del Lozano comencen al 2001, vol dir que la corruptela va començar a la legislatura de la Caty Carreras. La nostra intuició, evidentment basada en el que veiem, ja ens deia que aquest va ser el començament de la degradació i el descontrol.
    I encara ara, quan verbalitzem aquest tipus de sospites, a l' Ajuntament ens responen que si tenim proves, anem al jutjat. Evidentment que no tenim proves, però el que es va destapant ens dóna la raó.

    ResponderEliminar
  3. Acabo d' arribar a casa estupefacta i desolada. Quan passava pel carrer del Carme, un grupet de gent s' estava esperant una ambulància que havien demanat feia 20 minuts; al terra, un home de color inconscient.Jo mateixa he trucat la Guàrdia Urbana i els he explicat. Més tard, algú ha reconegut l' home i intentava reanimar-lo; li deia en Cola-Cao i ens ha dit que sovint es troba en aquestes circumstàncies perquè beu molt. Més tard, quan ja feia 35 minuts que ens esperàvem, hem aturat un cotxe de mossos que passava per allà. També l' han reconegut com a Llastis, o quelcom semblant. En fer-se càrrec de la situació , hem marxat. L' ambulància encara no havia arribat.

    ResponderEliminar
  4. Acabo d' arribar a casa estupefacta i desolada. Quan passava pel carrer del Carme, un grupet de gent s' estava esperant una ambulància que havien demanat feia 20 minuts; al terra, un home de color inconscient.Jo mateixa he trucat la Guàrdia Urbana i els he explicat. Més tard, algú ha reconegut l' home i intentava reanimar-lo; li deia en Cola-Cao i ens ha dit que sovint es troba en aquestes circumstàncies perquè beu molt. Més tard, quan ja feia 35 minuts que ens esperàvem, hem aturat un cotxe de mossos que passava per allà. També l' han reconegut com a Llastis, o quelcom semblant. En fer-se càrrec de la situació , hem marxat. L' ambulància encara no havia arribat.

    ResponderEliminar
  5. 10:15 h. de la mañana. C/ Sant Climent. LOS DUEÑOS DE ESTA CALLE ocupan el espacio sentados en sillas. ¡¡DAN MIEDO!!. Por supuesto, NO me atrevo cruzarla.

    Sin más comentarios.

    ResponderEliminar