View My Stats

miércoles, 6 de octubre de 2010

EL PERIODICO

REPERCUSSIONS DELS DISTURBIS DEL 29-S


L'Ajuntament de Barcelona demanarà a la fiscalia la clausura de les webs antisistema
L'alcalde considera que internet ha de mantenir uns límits
Dimarts, 5 de octubre del 2010 - 15:34h.
EUROPA PRESS (BARCELONA) Vots: +0 -4


La tercera tinenta d'alcalde de Barcelona i responsable de seguretat, Assumpta Escarp, ha anunciat aquest dimarts que enviarà un escrit a la fiscalia per demanar la clausura dels blocs i les pàgines web antisistema que expliquen, entre altres coses, com organitzar altercats.


Escarp ha assenyalat que aquestes pàgines web inciten a la "violència" i ha justificat la decisió de remetre aquest assumpte a la fiscalia argumentant que és el fiscal qui té el poder per fer-ho.

Hores abans, l'alcalde, Jordi Hereu, ja havia argumentat que internet, com qualsevol altre espai de comunicació, ha de mantenir uns límits i no pot incentivar els actes violents.

3 comentarios:

  1. Vaya tontería. Lo que tendrían que hacer es hacer leyes serias sobre la ocupación ilegal de viviendas (ilegal debería ser siempre que no se cuente con el propietario) que tanto daño ha hecho al alquiler de viviendas.

    Por lo demás, que identifiquen a los vándalos y les hagan pagar los destrozos con trabajos sociales (recogiendo jeringuillas, por ejemplo).

    ResponderEliminar
  2. " De aquellos barros vinieron estos lodos". Los políticos son responsables de nuevo de que estos grupos se hayan hecho fuertes. Se les ha tolerado todo durante mucho tiempo. Ahora no sé de qué se extrañan.

    ResponderEliminar
  3. http://diariodelostrabajadores.over-blog.es/article-politica-germen-de-la-corrupcion-56399809.html

    ResponderEliminar