View My Stats

viernes, 6 de mayo de 2011

Militants del PSC llencen gasos lacrimògens impunement al nostre barri


Al Raval tot s'hi val:
Anit es va celebrar el primer acte de campanya del PSC al CCCB del carrer Montalegre, al Raval.
Mentre un grup de bombers es manifestava pacíficament amb una de les seves habituals reivindicacions laborals lúdico- festiva, els militants socialistes i Guàrdies Urbans van llençar gasos lacrimògens a la cara dels bombers. Aquest fet va produir cremades, intoxicacions, irritacions oculars i vòmits dels bombers que tan sols demanaven explicacions d'un accident molt greu ocorregut a un company pel mal estat dels vehicles amb els que treballen.
Com es pot veure perfectament a la dreta de la imatge (home amb jaqueta blanca llençant gas pebre a la cara dels bombers i home amb americana fosca amb auricular a la orella) són els mateixos militants i els Guàrdies Urbans destinats a la protecció personal de l'alcalde Hereu els que utilitzen aquest tipus de productes per dispersar una concentració pacífica dels bombers.

6 comentarios:

  1. Estos socioslistos, son Mafiosos de la peor calaña, ...., si hay justicia divina les tendrían que hacer lo mismo que han hecho ellos. ....

    Sobre todo por el descanso de las miles de almas, que han matado psicológicamente. .....

    ResponderEliminar
  2. No et fa vergonya mentir d'aquesta manera?

    ResponderEliminar
  3. Mentre un grup de bombers es manifestava pacíficament amb una de les seves habituals reivindicacions laborals lúdico- festiva???????????

    Es vergonyós dir que les vengales les van encendre els membres del PSC quan sabeu perfectament que van ser ells.

    No enteneu que estem en un estat de dret (democràtic). Aquests nois van anar a manifestar-se i s'han equivocat en l'espai i el temps. La reivindicació es legitima però no d'aquesta manera. EL QUE ESTA CLAR ES QUE LA SEVA INTENCIÓ ERA PROVOCAR i s'entén perfectament la reacció del membres del PSC. Inclús crec que es van reprimir molt.

    Si voleu fer política feu-la però no d'aquesta forma. Les regles democràtiques que regulen l'activitat política ja estan establertes i solament s'han de complir.

    Ah per cert, els bombers van anar amb camions del cos de Bombers... això no pot ser, aquests vehicles s'han de utilitzar per finalitats publiques i no pels interessos particulars. S'han de utilitzar per apaga focs i no per provocar-los.

    ResponderEliminar
  4. Yo no es que este muy a favor de los bomberos, pues siguiendo las ordenes de sus jefes, declaraban inmuebles que les interesaba al Ayuntamiento y a sus empresas, en estado ruinoso, sin estarlo, para sus planes urbanísticos, y ejercer el Abuso de Poder, que les ha llevado a acumular dinero y Poder. Creando la crisis, pues estas tramas corruptas piramidales, la cúpula saca todo nuestro dinero a sus Paraísos fiscales, y este dinero que ha desaparecido del mercado, como no lo devolverán (Roldan, etc.), nos lo quitaran a todos los ciudadanos, pero como tenemos unos políticos tan cortos, siguen tirando nuestro dinero creyendo que compran votos, sin importarles que a mas parados menos dinero entra en la caja común.... Se diría que son los herederos de la 5 columna, espejo del POUM, con tanto poder que ya no son solo ellos los chivatos, traidores, chantajistas, etc. sino que crean su propia agencia de inteligencia dentro de la Guardia Urbana, ....

    http://lagrancorrupcion.blogspot.com/2011/01/4-vilanova-y-la-geltru-narcotrafico.html

    ResponderEliminar
  5. Yo lo que no entiendo es qué pintan los bomberos en este blog. Sus reivindicaciones deben ser tan legitimas como las nuestras pero este no es su espacio.

    ResponderEliminar
  6. Tener mucho cuidado os están conduciendo a una presunta muerte inducida:

    http://www.lavanguardia.com/vida/20110510/54152001654/los-bomberos-retiran-uralita-de-la-antiga-cooperativa-pau-i-justicia-en-poblenou.html

    comentario 19:37: ¿nuestra? ¿tu espacio? Este blog suele denunciar todo lo que pasa en el Raval, o le afecta, o el que en ese momento lleva el blog, le sale del ....... subir lo que quiera, no somos maquinas perfectas, y suerte que no hay una pirámide jerárquica impositora estos hechos han pasado en el Raval, .....

    ResponderEliminar