View My Stats

viernes, 18 de octubre de 2013

Cau una banda de ciutat vella robaven a pisos de Barcelona i l'area metropolitana

Cau un grup criminal acusat de robar en 17 pisos de Barcelona i la seva àrea metropolitana 

Les detencions es van produir el passat 9 d'octubre, tot i que des del passat mes de juny els Mossos investigaven el grup després de detectar que s'estaven produint una sèrie de robatoris a la ciutat que seguien un mateix patró. En el grup sempre hi participava una noia que trucava als timbres dels immobles i si algú obria la porta s'inventava qualsevol explicació. Quan en detectava un de buit, informava la resta del grup i duien a terme el robatori.

Tot i que el seu àmbit d'acció era principalment a la ciutat de Barcelona, es té constància que també van actuar a Monistrol de Montserrat i a Vilassar de Mar, on en un sol matí van accedir a quatre domicilis d'un immoble.

A banda d'això, a dos membres del grup també se'ls atribueixen dos robatoris amb violència i intimidació a la via pública.

Finalment, els Mossos van detenir sis persones, amb edats compreses entre 21 i 30 anys i de nacionalitat dominicana, espanyola i hondurenya. També es van fer quatre entrades i escorcolls en els domicilis ocupats on residien a Ciutat Vella.

1 comentario:

  1. Exportem el millor... tenim sort que no ens robin als veïns del Raval i ho facin a altres barris

    ResponderEliminar