View My Stats

martes, 12 de noviembre de 2013

El Sindicat de Policies de Catalunya critica Prat per haver donat suport "massa tard" als mossos del cas Raval

El Sindicato de Policías de Catalunya cree que Prat ha apoyado "tarde y mal" a los Mossos

El portaveu del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), David Miquel, ha criticat aquest diumenge que el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, hagi donat suport "tard i malament" als agents involucrats en la mort d'un empresari en al barri barceloní del Raval.
En declaracions a Catalunya Ràdio, ha criticat que tot i que Prat intenta ser prudent, durant quinze dies "no ha aparegut ningú a explicar per què s'havia fet així la reducció" de l'empresari, i per això, ha dit, els mossos s'han quedat sols davant les crítiques.
Per a Miquel, les imatges no demostren que hagi colpejat a l'empresar , encara que ha afegit que "entén" que els vídeos hagin sorprès els ciutadans. El portaveu policial ha afegit que la divisió d'afers interns de la policia catalana va obrir una investigació interna "des del minut u", i ha negat que l'agent agredida fos companya sentimental d'un dels mossos imputats.
Sobre la situació dels policies en el seu treball diari, Miquel ha dit que cal plantejar-se què està passant al barri del Raval. "No passa el mateix en altres districtes", ha afegit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario