View My Stats

sábado, 9 de noviembre de 2013

Empresas y tiendas de Ciutat Vella podrán cofinanciar obras

Empresas y tiendas de Ciutat Vella podrán cofinanciar obras y proyectos en el distrito 

Ciutat Vella presenta un contracte perquè les seves empreses s'impliquin en el barri

El districte barceloní de Ciutat Vella ha presentat aquest divendres un contracte per comprometre les empreses que estan instal·lades en aquest territori a conservar i millorar els seus carrers i barris.
Amb aquest projecte, el consistori crea un segell distintiu que reconeixerà i permetrà visualitzar les empreses que col·laborin amb el districte a l'hora d'impulsar projectes d'interès general.
Per ara són quatre les empreses que han recolzat econòmicament projectes impulsats pel districte: l'Hotel Ohla de Via Laietana, que ha aportat 300.000 dels 550.000 euros necessaris per a la reforma del Triangle Comtal, i Casino Barcelona, que ha aportat 60.000 euros per renovar la il·luminació de la platja del Somorrostro, al barri de la Barceloneta, un projecte que començarà a mitjans de mes.
La Fundació Blanquerna, que té al districte la facultat de comunicació de la Universitat Ramon Llull, ha aportat 6.000 euros en el projecte de millora de la connectivitat entre els carrers Torres Amat, passatge Bernat, Valldonzella i plaça de Terenci Moix, unes obres que hauran acabat abans de final d'any.
Finalment, una botiga Quiksilver ha assumit el cost que suposa traslladar una estació transformadora d'electricitat que hi havia a la via pública a l'interior del comerç, cosa que permet millorar l'espai urbà.

1 comentario:

  1. Us imagineu alguna empresa patrocinant obres de millora al carrer robador, sant Ramon o Sant Rafael?
    Els colectius que ara hi estan interessats pot-ser patrocinarien per aconseguir que el carrer fos un gran orinal, o per que les escombreries que hi ha al carrer les passessin a recullir un cop al mes.

    ResponderEliminar