View My Stats

jueves, 30 de enero de 2014

IDEES PER COMBATRE L'INCIVISME AL RAVAL

L'alcalde de Ripoll visitarà els veïns que no recullin els excrements dels seus gossos

L'Ajuntament de Ripoll ha posat en marxa una nova campanya per lluitar contra l'incivisme de les persones que no recullen els excrements dels seus gossos quan els treuen a passejar pels carrers o els parcs. El consistori ha posat a disposició dels veïns un número de telèfon i una adreça de correu electrònic (civismo@ajripoll.cat) perquè denunciïn els propietaris dels gossos que embruten la ciutat.
A més de sol·licitar la complicitat dels seus conciutadans per identificar els infractors, l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell (CiU), i la regidora de Convivència, Maria Dolors Vilalta, han anunciat que visitaran personalment aquests veïns incívics per conscienciar-los dels riscos sanitaris, el cost en neteja, i la falta de respecte que suposa la seva mala conducta.

Porta a porta

“La campanya està destinada a prevenir i conscienciar, més que a multar, malgrat que l'ordenança municipal estableix sancions de fins a 700 euros per no recollir els excrements, ha explicat Vilalta. La regidora ha reconegut, no obstant, que les multes no solen ser efectives a l'hora de dissuadir els amos de mascotes incívics, ja que acostuma a ser molt difícil identificar-los.
“Quan hi ha policies davant no deixen els excrements a terra i quan els deixen davant d'altres persones aquestes no s'atreveixen a denunciar-les, per això s'ha posat a disposició dels ciutadans el telèfon i el mail”, ha explicat Vilalta, que ha assegurat que encara que la campanya es va posar en marxa divendres passat encara no han rebut cap denúncia.

1 comentario:

  1. Us imagineu a la nostra regidora visitant els veïns incivics que deixen tant les caques de gos i les seves escombraries particulars al mig del carrer?, no parlem dels que hi deixen els orins i les defecacions personals. Pobre regidora, estaria tot el dia fent visites a domicili

    ResponderEliminar