View My Stats

miércoles, 16 de abril de 2014

IDEES PER COMBATRE LA CONTAMINACIO ACUSTICA

IDEES PER COMBATRE LA CONTAMINACIO ACUSTICA AL RAVAL

El proper dijous 24 d'abril, a les 18h, realitzarem a la seu social de l'associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA - c. Nou de Sant Francesc, 21, baixos, de Barcelona) la presentació del llibre "Dret acústic de Catalunya", acte al que esteu particularment convidats/des i ens faria molta il·lusió poder-vos veure a totes i a tots.

El llibre suposa una innovació respecte del tractament legal de la contaminació acústica (si bé principalment aplicable a l'àmbit territorial de Catalunya), ja que fins ara no s'havia donat un estudi unitari i gairebé complert d'aquesta xacra que ens envaeix. Malgrat tractar-se d'un llibre jurídic, no ho és però al 100% o no és estrictament jurídic (amb la particular fama que tenen de farragosos, inextricables i amb especials propietats somníferes), sinó que està amenitzat per la casuística vista i tractada per l'autor en la seva dilatada i variada perspectiva d'experiència professional, així com per d'altres exemples pràctics i no menys reals extrets de la premsa que ajuden a entendre els conceptes que s'hi exposen, i amb un estil fàcilment entenedor. Una visió, en resum, que ultrapassa el llindar del Dret, tot convidant a la reflexió crítica.

Per a qui no pugui assistir dijous 24 per la tarda, repetirem la presentació el següent dissabte 26 d'abril, a les 12h, al mateix lloc, si bé es precisa que ens confirmeu l'assistència tot contestant al mail quest "accca@sorolls.org" indicant que assistireu a la presentació de dissabte 26. Sí us agraïríem que la confirmació per dissabte 26 en la féssiu arribar abans del dijous 24.

Més informació (des d'aquí us podeu descarregar el pròleg de l'editora, el qual deixa testimoni de primera mà del contingut del llibre) i també des del web de l'editorial:


No hay comentarios:

Publicar un comentario