View My Stats

martes, 6 de mayo de 2014

CULTIU DE MARIHUANA

Tres detinguts per cultivar 110 plantes de marihuana en un pis 'okupat'

Descubren una plantación de marihuana al desalojar una casa ocupada en Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dos homes i una dona, acusats d'un delicte contra la salut pública per cultivar 110 plantes de marihuana en una habitació del domicili de Ciutat Vella que havien ocupat il·legalment per viure.

Segons ha informat la policia autonòmica, la detenció dels dos homes, de 21 i 34 anys i tots dos de nacionalitat colombiana, i de la dona, de 21 anys i espanyola, va tenir lloc dimarts passat quan els agents van anar al domicili intervingut amb la intenció d'executar una ordre judicial de desnonament penal per un delicte d'usurpació d'immoble.

En un primer moment, els ocupants no van voler obrir la porta però finalment ho van fer davant la insistència dels agents, que es van sorprendre per la forta olor de marihuana i van veure una habitació on hi havia plantes de marihuana a terra.

Els policies van trobar una habitació on hi havia 110 plantes de marihuana que disposaven d'una instal·lació elèctrica que sortia del quadro de comptadors del domicili, passava pel sostre del lavabo i comunicava amb l'habitació del cultiu.

A dins d'aquesta habitació els agents també hi van trobar diversos aparells per facilitar el cultiu i el creixement d'aquestes plantes, com fluorescents, ventiladors, filtres, un extractor, un humidificador, tubs per a la ventilació, temporitzadors, termòmetres i diversos pots per al cultiu.

Després de passar a disposició judicial, els tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario