View My Stats

martes, 6 de mayo de 2014

Detenen dos homes que tenien una gran quantitat d'objectes robats en un pis del Raval

Dos detenidos en el Raval con gran cantidad de objetos electrónicos robados 

Detenidos dos hombres por tener gran cantidad de objetos robados

Detenen dos homes que tenien una gran quantitat d'objectes robats en un pis del Raval 

Els fets es van produir la tarda del dijous 17 d'abril al barri del Raval quan dos agents de paisà que estaven patrullant per la zona van veure un home que coneixien, ja que li consten antecedents per delictes contra el patrimoni, amb una actitud nerviosa i vigilant. Per aquest motiu els agents van decidir iniciar una vigilància discreta de l'home.

Durant la vigilància els mossos el van seguir fins un pis del barri on van veure com el sospitós rebia diners d'un altre home que estava a la porta de casa seva.

Dins el pis els agents van trobar un gran volum d'objectes de procedència il·lícita i una gran quantitat de diners. Davant les preguntes dels agents, els homes va donar diverses versions poc coherents sobre la procedència dels objectes.

Les primeres tasques d'investigació van permetre constatar que, com a mínim, un ordinador portàtil procedia d'un robatori interior de vehicle.  Ara els investigadors segueixen buscant els propietaris de la resta d'objectes intervinguts.

Els dos detinguts són de nacionalitat algeriana i veïns de Barcelona. Un d'ells té 13 antecedents policials i l'altre dos. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Aquesta operació s'emmarca dins un dispositiu posat en marxa a Ciutat Vella per controlar la venda de productes que puguin haver estat sostrets o bé adquirits il·lícitament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario