View My Stats

jueves, 15 de mayo de 2014

inspeccions a botigues de compravenda de telèfons mòbils al Raval

Dos detinguts en inspeccions a botigues de compravenda de telèfons mòbils al Raval 

Dos detenidos y cinco imputados en una inspección a tiendas de móviles usados del Raval

Amb aquests controls, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona tracten de verificar que en aquests establiments no es venen telèfons procedents de furts o robatoris amb violència. Aquestes inspeccions es fan conjuntament amb inspectors de treball i s'emmarquen en la voluntat dels dos cossos policials de treballar des la prevenció i l'anticipació per tal d'evitar la comissió de fets delictius a la ciutat.

En els controls del passat 8 de maig, es van inspeccionar de forma simultània 15 establiments del Raval amb el balanç de dos detinguts amb requeriments judicials pendents, quatre acusats per delicte de receptació, sis persones acusades d'apropiació indeguda, dues persones denunciades per tinença de substàncies estupefaents, onze telèfons mòbils intervinguts que havien estat sostrets, sis telèfons intervinguts pendents de comprovar la seva procedència, un ordinador portàtil sostret i recuperat i dos ordinadors portàtils intervinguts pendents d'aclarir la seva procedència.

Durant l'any 2013 i aquest 2014, al districte de Ciutat Vella, s'han fet un total de 108 inspeccions administratives a botigues de telefonia mòbil que es dediquen a la compravenda i a la reparació de telèfons usats, amb el resultat de diverses actes aixecades per infraccions administratives, com ara no tenir llibre de registre diligenciat o per omissió de les dades obligatòries.

El resultat d'aquestes inspeccions ha estat de 733 telèfons i altres aparells electrònics intervinguts, 36 detinguts i 61 persones acusades per receptació o apropiació indeguda d'objectes sostrets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario