View My Stats

jueves, 28 de agosto de 2014

Al Raval en tenim que aprendre, fins i tot els hi posen una comissaria

La Guàrdia Urbana tindrà una nova comissaria a la Barceloneta

Ultiman los trámites para abrir una comisaría de la Urbana en la Barceloneta 

Edificio de la Barceloneta dónde se ubicará la nueva comisaría de la Guardia Urbana, en el número 32 del Passeig Nacional

La Guàrdia Urbana tindrà una comissaria a la Barceloneta

L'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de l'Interior estan ultimant els tràmits per obrir una comissaria de la Guàrdia Urbana, que podria ser compartida amb els Mossos d'Esquadra, en un edifici del barri de la Barceloneta que havia albergat dependències de la Policia Nacional.
El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha anunciat la "imminent" obertura d'aquesta comissaria de la Guàrdia Urbana, que no es descarta que pugui tenir un ús mixt amb els Mossos d'Esquadra.
Precisament, l'existència d'una comissaria al barri de la Barceloneta és una de les reivindicacions que plantegen els veïns en les mobilitzacions que mantenen des de fa setmanes en contra del turisme de masses i la proliferació d'apartaments turístics a la zona.
Segons Fernández Díaz, la Guàrdia Urbana s'instal·laria en un edifici del passeig de Joan de Borbó de Barcelona que és titularitat del Ministeri de l'Interior, ja que va albergar una comissaria de la Policia Nacional, i que compta amb 648 metres quadrats edificables, a més de calabossos.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario