View My Stats

sábado, 20 de septiembre de 2014

El gran negoci de l'acabat d'estrenar TEATRE PRINCIPAL del Raval

Una vintena de detinguts en una macrobatuda policial contra la prostitució a Barcelona 

Detingudes 16 persones en una operació contra la prostitució a Barcelona

Una vintena de detinguts en una macrobatuda policial contra la prostitució a Barcelona 

Macrobatuda dels Mossos a Barcelona contra la prostitució

Fins aquest migdia s'eleven a 19 les detencions dutes a terme en l'operació policial contra la prostitució. Els dos locals de l'eixample on s'ha fet l'operatiu, el Night Beach i el Fuego, han quedat tancats judicialment. Sis pisos vincultat a aquests dos locals on suposadament s'exercia la prostitució han quedat precintats pels Mossos. D'altra banda, també s'ha fet un registre dins el Teatre Principal situat al Raval.

Els Mossos d'Esquadra han detingut 16 persones en una àmplia operació contra la prostitució a Barcelona. Després de registrar desenes de locals d'oci, prostíbuls i pisos en què se sospitava que podrien exercir les prostitutes, han quedat precintats els locals Night Beach, al carrer de València, i El Fuego, al de Còrsega.
En l'operació antiprostitució també han estat clausurats sis pisos vinculats als locals precintats. Fonts pròximes a la investigació han explicat que el Teatre Principal de la Rambla està entre els locals registrats.
Segons un portaveu dels Mossos d'Esquadra, els registres els està portant a terme un dispositiu de la divisió d'Investigació Criminal de la policia autonòmica. L'operació policial es desenvolupa per tota la ciutat de Barcelona i no es descarta que hi hagi més persones detingudes durant la investigació, que continua oberta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario