View My Stats

miércoles, 17 de septiembre de 2014

La Barceloneta dissenya una lluita llarga contra els pisos turístics

Veïns de la Barceloneta fan una cadena de protesta contra els pisos turístics

L'assemblea d'ahir a la nit, que va acabar amb una nova i sorollosa manifestació pels carrers del barri mariner, va decidir celebrar actes similars cada setmana, ja sigui al centre cívic del carrer de la Conreria o a la plaça del mercat, a més de fer marxes els dissabtes alterns. «L'arribada del fred no ha de ser motiu per quedar-se a casa», va arribar a dir un dels presents.
CADENA HUMANA / Per al dia 13 es prepara una cadena humana que envoltarà les 9.000 vivendes que formen la Barceloneta. Aquesta acció podria tenir rèpliques en altres barris de la capital. En la trobada que celebraran aquest dissabte representants de zones de Barcelona igualment castigades pel turisme massiu i les seves conseqüències en la vida quotidiana, el comerç o l'espai públic, seguint la convocatòria de la Federació d'Associacions de Veïns, es definirà la iniciativa.
L'assemblea d'ahir també va convocar els veïns al ple extraordinari del districte de Ciutat Vella que tindrà lloc dilluns a les cinc de la tarda. «Exigirem un cop més als polítics municipals solucions reals i no pegats», van proclamar algunes de les intervencions. Els representants de la Barceloneta es reuniran cada setmana amb la regidora Mercè Homs i esperen fer-ho també amb el mateix Trias una vegada al mes per seguir el desenvolupament de les accions municipals. La trobada de dimarts passat va ser decebedora, segons van lamentar alguns dels assistents. «Les vaguetats i la impotència no ens serveixen», van dir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario