View My Stats

domingo, 5 de octubre de 2014

Alarma entre els veïns del Raval pel cas Benitez

Alarma entre els veïns del Raval

Els crits desesperats de Benítez van alarmar els veïns de l'estret carreró de l'Aurora, que van treure el cap per finestres i balcons, sorpresos per la violència de la intervenció policial. Diversos inquilins van demanar als agents que deixessin d'agredir-lo. «¡No li peguin més!», reclamaven des de les altures, sense aconseguir cap efecte.
No almenys al principi, ja que quan les protestes es van anar generalitzant, els agents van començar a adonar-se que alguns veïns estaven gravant l'escena amb dispositius mòbils. Després de l'arrest, i segons testimonis presencials, uns mossos es van dirigir a diversos domicilis mentre cridaven: «¡Obre la porta, obre la porta!», segons relata Isaac Marín, que va presenciar el succés.
D. F. va sentir que uns agents van dir a una resident «que no es podia gravar la cara de la policia i que era il·legal mostrar aquests vídeos a Youtube». Aquest argument va ser el que va sostenir l'única mossa imputada, que va dir que tenia por que els seus companys poguessin ser distingits a internet per grups antisistema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario