View My Stats

martes, 21 de octubre de 2014

Criminalintat i violencia al Raval

Detingut per ferir a ganivetades la seva parella davant els seus fills al seu pis de Ciutat Vella

Els Mossos han detingut aquest dimarts un home acusat de ferir de gravetat la seva parella, a qui suposadament ha clavat diverses ganivetades al seu pis del districte de Ciutat Vella de Barcelona, en presència dels dos fills de la dona, de 15 i 13 anys.
Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets han tingut lloc aquesta matinada, cap a les 00.10 hores, a l'immoble familiar situat al carrer d'Erasme de Janer, al districte de Ciutat Vella.
La dona, de nacionalitat filipina, ha estat traslladada per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Mar, on l'atenen de les lesions greus per arma blanca.
Per la seva part, el suposat agressor, també de nacionalitat filipina, ha estat arrestat pels Mossos poc després, quan era al domicili de la seva exparella, al districte d'Horta-Guinardó.
Els dos fills de la dona, que eren al domicili de Ciutat Vella en el moment de l'agressió, han quedat a càrrec d'una familiar, i s'ha activat la Central d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per assistir els menors.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario