View My Stats

sábado, 15 de noviembre de 2014

Violencia i criminalitat al raval

Tres homes detinguts al Raval després d'una baralla a ganivetades

Detenidos tres hombres por una pelea con armas en el Raval

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada tres homes armats amb ganivets, navalles i un revòlver que a partir de les tres de la matinada es van enredar a cops i ganivetades amb tothom que es va interposar en el seu camí al carrer de l'Arc del Teatre, al Raval. Un veí va alertar la policia municipal, que a l'acostar-se va sorprendre els tres individus, de nacionalitat dominicana, pegant a un grup de romanesos. Abans, havien fet el mateix contra un grup d'algerians que van fugir perquè la bronca no anés a més.
Els tres detinguts estan acusats de temptativa d'homicidi, i un d'ells d'un delicte de tinença il·lícita d'armes. Duia a sobre, encara que no el va mostrar durant les baralles, un revòlver del calibre 38 que durant els pròxims dies la secció de balística dels Mossos d'Esquadra inspeccionarà per determinar si l'arma ha estat utilitzada en algun succés anterior. Als altres dos subjectes se'ls va intervenir una navalla d'onze centímetres, i un ganivet de cuina de 20.
L'altercat no té relació amb la pertinença a cap banda urbana. «Tots tres tenien ganes de gresca, la van buscar i la van trobar», va resumir un portaveu de la policia municipal. Un dels detinguts tenia un tall lleu a la cara, i ferides lleus els contrincants que no van necessitar assistència mèdica.
El primer grup agredit, integrat per algerians, va preferir sortir a corre-cuita i no enfrontar-se amb els dominicans quan els van veure les formes que gastaven. Quan estaven engrescats amb els romanesos, va arribar la Guàrdia Urbana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario