View My Stats

sábado, 31 de enero de 2015

Prevenció sobre sospitosos versus risc de que et matin

Amb aquesta Fauna, no m'estranya que els mossos facin detencions contundents en casos sospitosos. Al fi i al cap, qui s'hi juga la pell son ells i al Raval i Ciutat vella, la probabilitat de coincidir amb aquests perfils perillosos son molt altes.

Detenido  un  soldado   como  presunto   autor   del   atropello    mortal   de   un   mosso





Un agent dels Mossos d'Esquadra ha mort atropellat aquest dissabte en un control de trànsit a la C-58, a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). El sinistre s'ha produït cap a les 07.30 hores a prop de la plaça del Mil·lenari de la població quan un turisme --un BMW sèrie 3 de color platejat-- s'ha saltat el control i ha envestit un dels policies, un caporal de trànsit que ha mort a causa de les ferides. 
El vehicle ha fugit però ha estat interceptat 45 minuts després a l'entrada de Barcelona. El conductor ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i ha estat arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i traslladat a dependències policials. El detingut és membre del Grup Militar d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc, té 24 anys, nacionalitat espanyola i és veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

No hay comentarios:

Publicar un comentario