View My Stats

lunes, 2 de marzo de 2015

Ciutat Vella denuncia els cinc projectes hotelers

Ciutat Vella, completament saturada, no vol acollir ni un sol hotel més. «N'hi ha cinc de projectats. Exigim que es paralitzi l'hotel que Núñez i Navarro està aixecant al carrer del Rec Comtal, i que es compleixi el que es va aprovar en ple el 18 de juny del 2010 i s'anul·li la modificació del PGM que permetria construir l'hotel del Palau», va apuntar Maria Mas, de la Xarxa Veïnal de Ciutat Vella. «On hi ha un hotel canvia tot el teixit comercial dels voltants», va prosseguir Mas. També va fer ús de la paraula Vicenç Gasca, president de Barcelona Comerç, que va fer una concessió al veïnat i va destacar que no cal ampliar els horaris: «Els turistes ja valoren molt positivament el comerç».
Eduard Elias, representant dels veïns de la Rambla, va assenyalar «el nyap» que suposa el Pla Cor i va posar aquesta famosa via com a exemple de tots els mals que provoca el turisme. De la transformació del comerç a l'incivisme.
«Ni tots els turistes són salvatges, ni tots els salvatges són turistes», responia una representant dels pisos turístics, que va acabar afirmant que el gran repte és trobar l'equilibri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario