View My Stats

miércoles, 3 de febrero de 2010

Raval, seu olímpica dels Jocs d'Hivern



Ja que segons el PSC el Raval és Barcelona, els veïns proposem el nostre barri com a seu permanent dels Jocs Olímpics d'Hivern. Veient el resultat que sobre la prostitució, drogues, millora del paisatge etc. que van tenir les olimpíades del 92 sobre certes zones conflictives llavors(Can Tunis per exemple)creiem que és l’única solució possible als nostres mals endèmics.
Per a mostra de que serà tot un èxit, us mostrem les imatges on es pot apreciar la preparació a les dures condicions climatològiques que alguns habitants del barri realitzen per estar "a tope" el dia que arribin el Jocs.

7 comentarios:

  1. doncs jo sempre veig aixó del BARRI DIGNE i mai sabia quina era la reivindicació. Jo hi sóc veï del barri des de fa un parell d'anys i mai no he tingut problemes amb la delinqüència ni la prostitució ni amb els sense sostre ni amb els inmigrants (i mira que a la meva fica som els únics veïns d'aquí junt amb una parella gran del 4t). Al contrari, m'agrada el barri perque em sembla un barri viu i per tothom. Encara que el diàleg amb l'ajuntament mai està de més, n'hi han problemes més greus que veure a una noia treballar al carrer. Per exemple, una biblioteca que sigui prou gran i no un simple arxiu o el ferum que fa el carrer, que habiliten baixos d'edificis com a banys públics!

    ResponderEliminar
  2. Lo que acabas de explicar merece todo el respeto por ser una opinión más, según tu experiencia personal pero la comparación que has expuesto no es realista, y permíteme que la compare dando otro claro ejemplo ;

    Es como decir que la economía española va bien…porque como “yo” tengo trabajo.

    ResponderEliminar
  3. Me n'alegro que quedi un veí que en dos anys encara no hagi estat agredit ni amenaçat ni robat. Probablement la seva dona, filla o germana petita puguin passejar tranquilament pels carrers Sant Ramon o Robador.

    ¡Al loro! ¡Que no estamos tan mal!

    ResponderEliminar
  4. Notícia surrealista: Hereu demana ajuda als comerciants per acabar amb la multireincidència.

    http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100205/53884608033/hereu-pide-a-comerciantes-y-oposicion-apoyo-para-evitar-la-reincidencia-barcelona-poder-judicial-ass.html

    80000 faltes per furts a tot Barcelona. Això vol dir que un de cada vint barcelonins és robat cada any. Al Raval evidentment, aquest barceloní serà robat tres cops, probablement agredit, amb total impunitat i després serà titllat de racista o feixista per tot de pijoprogres o perroflautes que creuen que tots els éssers humans tenen el dret a exercir qualsevol professió (xantatgista, proxeneta, traficant de drogues, lladre) per la seva supervivència i si als demés ens molesta aquesta llibertat, som uns feixistes repressors.

    Ah, sí: policia repressora i feixista també. No veieu aquests 3 lladres que han estat detinguts 183 cops? Deixeu-los tranquils, que els hi feu la vida impossible detenint-los tants cops! En el temps que han passat a comissaria podien haver robat a un munt de veïns feixistes!

    ResponderEliminar
  5. Ara es desperta el Sr,Hereu,perque les enquestes li son desfavorables,quan els veins ens queixem som uns exagerats. aquets que allunyareu on aniran a delinquir.aquet govern sols protegeis als delinquents,i als que paguem els impostos i si tenim feina treballem,no tenim cap dret,quina
    pena de pais.

    ResponderEliminar
  6. Totes aquestes politiques tant pogres i que practiquen, que todo el mundo es bueno i aqui cabe todoel mundo, tenen els dies contats la gent esta farta de tanta tonteria i comencen a dir el que pensem,es igual que ens diguin racistes o feixistes, ja es questio de supervivencia.

    ResponderEliminar
  7. Al llarg dels últims anys, s´han permès activitats delictives, s´ha fet la vista grossa i fins i tot s´ha intentat impedir que prosperessin denúncies veïnals i particulars en funció de no crear alarma social (cas Fatima, a Cunit)i el que s´està aconseguint és crear un ambient que no afavoreix la convivència i que pot acabar sent molt perillós. Cal que es deixi de pràticar "el buenismo" institucional, que només ha servit com efecte crida pels delinqüents i per escalfar els ànims dels ciutadans.

    ResponderEliminar