View My Stats

viernes, 18 de octubre de 2013

Mes tancament de mueblés al Raval

L'Ajuntament de Barcelona precinta un altre 'meublé' sense llicència al Raval

L'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest divendres un altre 'meublé' al barri del Raval per no tenir llicència per desenvolupar aquesta activitat, després que aquest dijous se'n van tancat set més pels mateixos motius als carrers de Robador, Sant Ramon i passatge Bernardí, han informat fonts municipals.
L'Ajuntament va rebre aquest dijous a la tarda dues ordres judicials que li permetien tancar divendres dos pisos més del Raval, però només n'han precintat un, ja que s'ha comprovat que l'altre no estava desenvolupant funcions de 'meublé' sense llicència, sinó que acollia una família.
Els serveis jurídics municipals van sol·licitar el 10 de setembre al Deganat del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona que autoritzés el precinte de 12 'meublés' del districte de Ciutat Vella on s'exercia la prostitució, però les ordres han anat arribant desmembrades i, per aquest motiu, els precintes s'han produït en diferents moments, han explicat.
Les mateixes fonts han indicat que la voluntat és dur a terme aquestes operacions administratives de manera "com més conjunta millor" per evitar que els 'meublés' es vagin canviant de lloc, però ha precisat que encara falta que el jutge resolgui la petició de precinte de dos pisos més.

 

1 comentario:

  1. Esperem que ara no ocupin i facin les feines al carrer... i esperem també que rar l'ajuntament no comenci a donar llicències.

    ResponderEliminar