View My Stats

miércoles, 15 de enero de 2014

Els baixos on van apunyalar un home ahir a la nit eren un punt de venda de droga

El mort del Raval va ser apunyalat a un domicili deshabitat freqüentat per toxicòmans 

Els baixos on van apunyalar un home ahir a la nit eren un punt de venda de droga

Los ‘mossos’ buscan al ‘chaval de la cancha’ por matar a un hombre

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant el jove de nacionalitat dominicana sospitós d'haver apunyalat mortalment un home de 49 anys, també dominicà, a l'interior d'un domicili del carrer Reina Amàlia.

Fonts veïnals han explicat a l'ACN que cap a les nou de la nit van escoltar crits d'una baralla i a continuació van veure com sortia la víctima -ja ferida- d'aquesta casa, uns baixos, i com va poder arribar caminant fins a l'encreuament amb el carrer de la Cera. Allà va acabar morint poc després tot i els esforços dels sanitaris del SEM, que van arribar quan l'home "encara es movia".

La Rubí, que viu just al davant, ha assegurat que sempre s'ha dit que en aquest bloc es venen "substàncies". Els investigadors dels Mossos també sospiten que el crim podria estar relacionat amb un assumpte de drogues.

L'estat d'aquests baixos fa molt difícil creure que estaven habitats i tot apunta que era un lloc de trobada entre 'camells' i traficants. Des del celobert es veu un pati interior absolutament cobert per una capa de brutícia i deixalles.

Agents de la unitat científica dels Mossos han estat durant tot el matí recollint proves a l'interior i han marxat cap a quarts de dues carregats amb una bossa d'objectes que s'han endut de l'immoble. La policia ha permès l'entrada després d'aquest escorcoll.

Un dels veïns d'aquesta finca, que s'ha identificat com a familiar del mort -de sobrenom 'Aba'-, ha aclarit que aquest en realitat vivia al barri de Sants i no ha sabut dir per què hauria vingut fins aquests baixos. Aquesta persona també ha negat que el seu familiar o el sospitós, a qui coneix de vista, estiguessin vivint al lloc del crim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario