View My Stats

jueves, 24 de julio de 2014

Soroll i oci nocturn l’eslògan “sssplau, recorda que els veïns volen descansar”


Es consolida el pla per minimitzar el soroll a la ciutat

Barcelona tindrà 16 promotors ambientals contra el soroll a les zones d'oci

Barcelona tendrá 16 promotores ambientales contra el ruido en las zonas de ocio

Carteles en las puertas de pisos turístico

Barcelona recordará en los apartamentos turísticos que no hay que hacer ruido

Barcelona desplegarà 16 informadors per reduir el soroll als punts d'oci nocturn de la ciutat 


Barcelona comptarà amb 16 promotors ambientals que sensibilitzaran ciutadans i turistes contra el soroll a les zones d'oci nocturn de la ciutat dins del 'Pla Silenci 2014' impulsat per l'ajuntament, ha informat el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, aquest dimecres en una roda de premsa.
La campanya es portarà a terme fins a la tardor i es reforçarà l'actuació al districte de Ciutat Vella amb vuit agents cívics, s'instal·laran projectors amb la imatge de la campanya en façanes i places, i es repartiran samarretes amb el lema 'Recorda que els veïns volen descansar' en bars i locals nocturns.
Els agents cívics recorreran els carrers de la Barceloneta, la plaça Reial, el passeig del Born i el Raval cada dia des de mitjanit fins a les quatre de la matinada de dilluns a dimecres i fins a les cinc de la matinada de dijous a dissabte, perquè l'oci no pertorbi el descans dels veïns.
Durant el mes d'agost es farà una altra prova dirigida als turistes, especialment usuaris d'apartaments turístics del districte de Ciutat Vella, i es distribuiran 700 cartells i elements de comunicació per col·locar a les portes d'aquestes vivendes i recordar la importància de no fer soroll.
La Guàrdia Urbana recolzarà l'actuació dels informadors, promotors i agents cívics, actuant de manera preferent en casos de consum d'alcohol a la via pública o realització de necessitats fisiològiques al carrer, entre altres, amb l'objectiu de disminuir les incidències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario