View My Stats

lunes, 18 de agosto de 2014

Cau una banda de llauners que venien cocaïna a Barcelona

Desarticulada una banda de narcos lateros en el Gòtic

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra han iniciat una operació contra una banda de traficants que venien cocaïna al barri Gòtic de Barcelona utilitzant com a tapadora la venda de llaunes de cervesa --els coneguts llauners--.
Segons fonts pròximes al cas, agents dels dos cossos estan fent aquest dijous des de primera hora registres simultanis en quatre pisos dels carrers Escudellers i Serra, on presumptament vivien els responsables del subministrament de la droga i on s'emmagatzemava l'estupefaent.
En aquests quatre pisos han estat detingudes una quinzena de persones presumptament vinculades al tràfic de drogues, i s'han trobat diverses quantitats de l'estupefaent.
Aquest grup de camells vivien molt a prop de la zona on venien les llaunes i la droga, i la seva àrea d'influència era la plaça Reial, els carrers Avinyó, Ferran i Escudellers i la zona de Liceu de la Rambla, on s'aglutinen gran part dels bars i clubs nocturns del barri.
La Guàrdia Urbana va iniciar la investigació fa un mes al tenir constància que, en aquesta zona de gran afluència nocturna, diversos llauners oferien droga a turistes fingint que venien llaunes de cervesa, una activitat també perseguida per la policia barcelonina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario