View My Stats

miércoles, 27 de agosto de 2014

Voler es poder

Trias anuncia el tancament d'apartaments turístics de la Barceloneta

L'Ajuntament dicta 24 ordres de cessament d'activitat a apartaments turístics il·legals 

Ordenan cerrar 24 pisos turísticos de la Barceloneta en los primeros dos días de controles

La Guàrdia Urbana comunica 24 ordres de cessament d'activitat a apartaments turístics il·legals de la Barceloneta

Cerrados 35 apartamentos turísticos de la Barceloneta 

 

 Els propietaris que rebin l'ordre de cessament de l'activitat de pis turístic tenen 10 dies per acatar-la i, en cas contrari, es procedirà al seu precinte i, si cal, a posar-ho en coneixement de la justícia. Entre dilluns i dimarts ja s'han fet inspeccions en 154 pisos.

Segons el comunicat de l'Ajuntament, el districte de Ciutat Vella ja fa temps que treballa en el fenomen dels pisos turístics il·legals, una activitat que en moltes ocasions és difícil de demostrar donada la picaresca i les múltiples formes que tenen els propietaris i les agències per camuflar l'activitat.

Aquest mateix any un total de 33 habitatges han cessat l'activitat d'ús turístic fruit de l'ordre dictada pel districte de Ciutat Vella. L'Ajuntament de Barcelona assegura que ha intervingut sempre en tots els casos on s'ha produït una denúncia.

"L'objectiu de posar en marxa una inspecció d'ofici a tots els habitatges de la Barceloneta és reforçar la feina realitzada i treballar per acabar amb una activitat que en algun cas provoca problemes de convivència i veïnatge", manté el consistori.

No hay comentarios:

Publicar un comentario