View My Stats

sábado, 18 de octubre de 2014

Detingut 'in fraganti' un lladre que assaltava pisos a Barcelona

Un presumpte lladre detingut 'in fraganti' per robar en quatre pisos de Barcelona en una sola nit ha ingressat a la presó, han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra.
L'home, de 30 anys i amb 23 antecedents policials, escalava fins als balcons de pisos no gaire alts i entrava a robar mentre els propietaris dormien. Va ser detingut dijous passat al districte de Ciutat Vella quan intentava fugir després de robar en un pis, i se'l va poder relacionar amb tres robatoris més, tots ocorreguts la mateixa nit dins de la franja horària de les 20 hores i fins a les 7 del matí de l'endemà.
Els agents realitzaven tasques de seguretat ciutadana pel districte de Ciutat Vella quan van sentir com una dona cridava a prop d'on eren, per això es van dirigir al lloc d'on provenien els crits i van observar un jove que abandonava una bossa entre dos contenidors i fugia de pressa fins a entrar en un edifici del mateix carrer.
La dona que cridava estava perseguint el jove fugitiu i va informar els agents que l'home havia entrat al seu pis pel balcó i li havia robat la bossa. Finalment, els agents van detenir l'home que s'amagava en l'àtic d'un pis pròxim.
La Unitat d'Investigació de la comissaria de Ciutat Vella va tenir coneixement de tres robatoris més que s'havien realitzat durant la mateixa nit, dos al districte de Ciutat Vella i un al de Sant Martí.
En els quatre robatoris el 'modus operandi' era el mateix: el lladre entrava pel balcó de la vivenda mentre els seus propietaris dormien -sempre eren pisos que ocupaven les primeres plantes dels edificis- i sostreia objectes de petites dimensions, fàcilment transportables i d'alt valor econòmic.
El detingut, a qui li consten 23 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial el dissabte 11 d'octubre i es va decretar el seu ingrés a la presó.
Els investigadors no descarten poder relacionar el detingut amb més casos.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario