View My Stats

viernes, 26 de diciembre de 2014

continuen els incencis a ciutat vella

Evacuades 6 finques per un foc a Sant Pere


Un espectacular incendi, d'on sortia una intensa fumera que es va poder veure des de diversos punts de la ciutat, va obligar ahir al matí a evacuar sis finques del barri de Sant Pere i Santa Caterina, a Ciutat Vella. El sinistre es va originar al voltant de les deu als baixos de l'immoble número 55 del carrer de Jaume Giralt, al conegut com a Forat de la Vergonya, al costat del Palau de la Música, i va mobilitzar nou dotacions de bombers. Un total de 15 veïns van ser reallotjats a la tarda per part de l'ajuntament.

El foc, que no va provocar ferits, es va acabar propagant després del migdia per l'interior de les finques del carrer de Jaume Giralt, 53 i 57, i la del número 64 del carrer de Sant Pere més Baix, afectant diverses vivendes i locals que s'utilitzaven com a magatzem. El sinistre va obligar a rescatar alguns veïns pels balcons. També van ser evacuats els immobles situats als números 60 i 66 del carrer de Sant Pere més Baix, entre els quals hi ha un hotel, el Musik Boutique.

Al vespre, els bombers van inspeccionar els immobles i van determinar que els blocs de Jaume Giralt, 55 i 57, i Sant Pere més Baix, 64, estaven parcialment afectats a nivell estructural. Els seus residents no podran tornar a casa fins que es realitzin les obres necessàries, de manera que van ser atesos per personal del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) i reallotjats. No obstant, no es descartava atendre nous requeriments. Dues dotacions de bombers tenien previst treballar durant tota la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario