View My Stats

sábado, 7 de marzo de 2015

PISOS DE LLOGUER ASSEQUIBLE AL RAVAL

El districte de Ciutat Vella reserva 13 pisos de lloguer assequible per a famílies monoparentals



un total de 21 pisos es reserven per a sol·licitants que visquin als barris inclosos dins d'un radi de 500 metres al voltant de les promocions, per tant, als barris del Raval, Sant Pere Santa Caterina i la Ribera, Gòtic, Poble-sec, Sant Antoni, la Dreta de l'Eixample, el Fort Pienc, el Parc i la Llacuna del Poblenou, i la Barceloneta. També es fixa un contingent especial d'un dels pisos que se sortegen per a persones amb discapacitat (mobilitat reduïda o necessitat d'un habitatge especial) o unitats de convivència a on un dels membres sigui la persona que tingui necessitat de l'habitatge adaptat. 

A banda d'haver estat empadronat a Barcelona al llarg dels darrers 2 anys com a mínim de manera ininterrompuda, els aspirants, que podran ser unitats familiars d'entre 1 i 6 membres, hauran de tenir ingressos entre 1,5 i 4,5 vegades l'IPREM (és a dir d'entre 16.566 euros i 49.700 euros en el cas de les unitats familiars de 4 membres). D'altra banda, els adjudicataris dels pisos hauran d'acreditar que el preu del lloguer del pis que se li adjudiqui no resulta superior al 30% dels ingressos de tota la unitat familiar. 

Les claus dels pisos de Sant Ramon 6, Robador 35-37 i Reina Amàlia 38 es lliuraran durant aquesta primavera, ja que són els habitatges amb les obres més avançades. Es tracta dels primers 58 pisos.

Els altres 27 pisos, els de Sant Ramon 1, Robador 43, Sant Pere Mitjà 65 i Plaça de Sant Pere 14, que també se sortegen amb les mateixes bases, s'aniran lliurant durant els propers mesos a mida que vagin acabant les obres de rehabilitació que ja tenen en marxa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario