View My Stats

domingo, 26 de abril de 2015

Desallotjats dos edificis de Ciutat Vella per perill d'enfonsament

Desallotjats dos edificis de Ciutat Vella per perill d'enfonsament

Desallotjats 20 veïns de dos edificis per perill d'ensorrament a Barcelona

Desallotjats dos edificis del Raval per perill d'ensorrament

Els Bombers de Barcelona es van veure obligats a desallotjar ahir una vintena de veïns que residien en dos edificis de Ciutat Vella pel perill d'enfonsament que presentaven els immobles, a causa del deficient estat de conservació en què estaven. Segons va informar l'ajuntament de la ciutat en un comunicat, els serveis socials municipals van oferir allotjament d'emergència a totes les persones que vivien en els dos blocs afectats, adjacents i situats als números 8 i 10 del carrer de l'Arc del Teatre, a les proximitats del tram inferior de la Rambla.
Diversos tècnics dels serveis del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) es van desplaçar a les finques per oferir ajuda immediata als veïns afectats, després que els bombers els haguessin desallotjat com a conseqüència d'una inspecció en què es van detectar diverses «deficiències estructurals molt greus». Aquestes deficiències, van explicar fonts municipals, comprometien la seguretat de les dues edificacions i de les persones que hi havia a l'interior, atès el perill d'ensorrament.
Segons l'informe que van realitzar els tècnics dels bombers després d'haver inspeccionat detalladament aquestes dues construccions, les deficiències afecten fonamentalment els forjats i l'estructura general dels immobles, i són degudes al mal estat de conservació en què es troben aquestes edificis, que en els dos casos són de propietat privada, segons va informar més tard el consistori.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario